Projektledare Arenagruppen

Vi söker dig som vill arbeta på Arenagruppen med skolinformation och utbildning. Arena Skolinformation och Arenaakademin är två av Arenagruppens framgångsrika och väletablerade verksamheter inom utbildning.  Här får du chans att leda dessa och andra verksamheter och vara en del av Arenagruppens hela personalstyrka. Du kommer att arbeta  nära Arenagruppens kanslichef. Arenagruppen erbjuder en anställning med ett förmånligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, härliga arbetskamrater mm.  

Arena Skolinformation producerar utbildningsmaterial om arbetslivet och arbetsmiljö som riktar sig till gymnasieskolor.  Syftet är att öka kunskaperna om hur arbetsmarknaden fungerar. Projektet stöttas av en rad olika fackförbund. Det är en tvärfacklig verksamhet med uppslutning av förbund  från såväl LO och TCO som Saco. Större delen av tjänsten berör just Arena Skolinformation.

Arenaakademin är en politisk spetsutbildning för framtida opinionsbildare med inriktning på ekonomisk politik, arbetsmarknad och välfärdsfrågor. Programmet riktar sig till personer i 20–30-årsåldern från hela landet. 

Vi söker dig som tidigare har arbetat med skola/utbildning och ungdomar. Vi tror att du har många kontakter på fackförbund och i andra delar av civilsamhället. 

Vi vill att du är

  • engagerad i samhällsfrågor och politik
  • en självgående men samarbetsorienterad problemlösare
  • duktig på digitala lösningar och program
  • en effektiv administratör 
  • bra på att skapa nya relationer och kontaktnät.

För att lyckas i din roll tror vi att du som söker har erfarenhet av

  • projektledning
  • att skapa engagemang i sociala medier och digitala kanaler
  • att leda utbildningar som lärare eller liknande
  • magisterexamen inom samhällsvetenskaperna eller motsvarande.

Vi tror att kollegor med olika kompetenser, perspektiv och erfarenheter kan bidra till ett mer kreativt arbetsklimat och göra oss på Arenagruppen bättre. Därför ser vi det som en fördel att personer vi rekryterar har olika etnisk och social bakgrund, kön, könsidentitet och/eller uttryck, tro, ålder, funktion och sexuell läggning.

Vad är Arenagruppen?

Arenagruppen är en ideell förening som rymmer flera olika verksamheter – Dagens Arena, tankesmedjan Arena Idé, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion. Gemensamt för oss är att vi vill bidra till en framtidsinriktad samhällsdebatt utifrån de grundläggande värderingarna om jämlikhet, jämställdhet, hållbarhet, social rättvisa, solidaritet, demokrati och frihet. 

För att jobba hos oss förutsätter vi att du delar Arenagruppens värdegrund.

Hur ansöker jag?

Mejla din ansökan till jobb@arenagruppen.se. Inkludera CV och ett personligt brev där du svarar på vart du är på väg i livet och varför du vill jobba på Arenagruppen.

Sista ansökningsdag är måndagen den 28 februari. Sök snarast då vi arbetar löpande med urval.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Fackklubbens kontaktperson är German Bender, german.bender@arenagruppen.se.

För frågor om tjänsten fråga ola.larsson@arenagruppen.se.

Tjänsten är på heltid och tills vidare.

 

 

 

 

 

 

Kategorier:
Okategoriserade