Lediga tjänster

Okategoriserade

Just nu söker vi en chef för Arena Opinion.

Arenagruppen är en ideell förening som består av flera olika verksamheter: Arena Idé, Dagens Arena, Bokförlaget Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion.

Arena Opinion är Arenagruppens uppdragsverksamhet. Vi jobbar med olika sorters analys- och kommunikationsuppdrag. Arenagruppen har funnits i över 25 år, Arena Opinion i åtta år. 

Vi samarbetar i dag med uppdragsgivare som står nära Arenagruppens värdegrund. Därför är det en förutsättning att du delar den. 

Ditt uppdrag blir att vidareutveckla Arena Opinions verksamhet, med fokus på införsäljning och att stärka och utöka vårt team av kommunikationskonsulter och seniora rådgivare. Vi söker en person som har stor erfarenhet av projekt- och arbetsledning.   

Du får gärna ha stor erfarenhet av kommunikationsarbete och gärna ha erfarenhet från pr-byrå eller som egen pr-konsult. Du måste också ha goda kunskaper om politik och samhällsliv, folkrörelser och fackliga organisationer. Vi söker någon som är analytisk och har strategisk förmåga och stor erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete.  

Vi vill gärna bredda vilka vi samarbetar med, men verksamheten kräver också att du har förståelse och intresse för de organisationer vi i dag samarbetar med. 

Anställningen omfattas av kollektivavtal. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning på 6 månader. 

Sista ansökningsdag är 14 januari. Mejla din ansökan till: hakan.bengtsson@arenagruppen.se

Fackklubbens kontaktperson är helena.eitrem@arenagruppen.se