Rapport: En bostadspolitik för hela landet – är det möjligt?

I rapporten ”En bostadspolitik för hela landet – är det möjligt?” tar rapportförfattaren Kenneth Handberg tempen på det bostadspolitiska läget i Sveriges mindre kommuner. Vilka är utmaningarna och behoven i Sverige bortanför våra stora städer.

I rapporten intervjuas kommunstyrelseordföranden från åtta kommuner, spridda geografiskt över hela landet med olika politiska bakgrund.

Rapporten presenterades på ett seminarium av rapportförfattaren. I ett efterföljande panelsamtal deltog Madelaine Jakobsson, (C), kommunstyrelsens ordförande Nordmaling, Mathias Lindquist, (S), kommunstyrelsens ordförande Munkfors och Terese Bengard, verksamhetschef på Hela Sverige. Samtalet går att se i efterhand på vår facebooksida.


Publicerat

i

av

Etiketter: