Våra medarbetare

Okategoriserade

Kontakta oss

» Navigera längre ner på sidan för att komma i kontakt med personen du söker.

Ledning

profilhuvud_hakan

Håkan A Bengtsson
Håkan A Bengtsson är vd för Arenagruppen. Han var med och startade tidskriften Arena 1993 och var inledningsvis en av chefredaktörerna. Håkan har sedan dess varit delaktig i utvecklingen av Arenagruppens olika verksamheter. Han har länge verkat som skribent och författare.

E-post: hakan.bengtsson@arenagruppen.se
Telefon: 08-522 574 40

 

Johanna Lindell
Johanna är vice vd på Arenagruppen. Hon har tidigare jobbat på Sensus studieförbund, LO-TCO Biståndsnämnd, SKTF och Akademikerförbundet SSR.

E-post: johanna.lindell@arenagruppen.se
Telefon: 08-522 574 61

 

liten Lindblad_Jenny

Jenny Lindahl 
Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har bred erfarenhet av politisk kommunikation såväl från näringslivet som politiken. Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har erfarenheter som bland annat PR-konsult på Hill & Knowlton, kommunikationschef Vänsterpartiet, förbundsordförande för Ung Vänster och förbundsdirektör Svenska Tecknare.

E-post: jenny.lindahl@arenagruppen.se
Telefon: 073-6541321
08-52257461

 

Administrations- och prenumerationsservice

Gun Andersson
Gun Andersson är ansvarig för Arenagruppens övergripande administration, abonnenter, prenumerationshantering och ekonomi. Hon har tidigare varit ansvarig för prenumerationshantering på tidningen Broderskap.

Telefon: 08- 522 574 41

 
Niklas Nordblad
Niklas är korrekturläsare och arbetar med sammanställning av register för Arenagruppen.
Telefon: 08-522 574 42

Dagens Arena-redaktionen

Liv till webb

Liv Beckström
Liv Beckström är tf nyhetschef på Dagens Arena

E-post: liv.beckstrom@arenagruppen.se

 

Elsa-Persson-180x180

Elsa Persson
Elsa Persson är redaktör och grävreporter på Dagens Arena

E-post: elsa.persson@arenagruppen.se

 

 

johannasenneby

Johanna Senneby 
Johanna är nyhetsredaktör och debattredaktör på Dagens Arena. Hon har tidigare arbetat på ett flertal tidningar och som frilansande journalist.

E-post: johanna.senneby@arenagruppen.se

Bokförlaget Atlas

img_1042

Elnaz Baghlanian
Elnaz är litterär chef på Atlas. Hon har tidigare arbetat på Svenska PEN som kansliansvarig och som redaktör för tidskriften Dissidentbloggen.

E-post: elnaz.baghlanian@arenagruppen.se
Telefon: 073-654 13 18

 

stefan

Stefan Sunnerdahl

Stefan är projektledare för Premiss förlag. Tidigare har Stefan arbetat som redaktör för Bokförlaget Atlas, och nu senast på Ordfront förlag.

E-post: stefan.sunnerdahl@arenagruppen.se
Telefon: 073-654 13 22

 

 

Tankesmedjan Arena Idé

profilhuvud_hakan

Håkan A Bengtsson
Håkan A Bengtsson är chef för Arena Idé, tankesmedjan inom Arenagruppen. . Han var med och startade tidskriften Arena 1993 och var inledningsvis en av chefredaktörerna. Håkan har sedan dess varit delaktig i utvecklingen av Arenagruppens olika verksamheter. Han har länge verkat som skribent och författare.

E-post: hakan.bengtsson@arenagruppen.se
Telefon: 08-522 574 40

 

Lisa Pelling
Lisa är utredningschef vid Arena Idé, tankesmedjan inom Arenagruppen. Lisa har tidigare varit programchef på tankesmedjan Global Utmaning och politiskt sakkunnig på utrikesdepartementet. Hon är doktor i statsvetenskap vid Wiens universitet.

E-post: lisa.pelling@arenagruppen.se
Telefon: 08-522 574 56 

 

Sandro Scocco
Sandro är chefsekonom på Arena Idé. Han har tidigare varit chefsekonom på Global Utmaning och har tidigare haft samma tjänst på Arbetsmarknadsverket och ITPS.

E-post: sandro.scocco@arenagruppen.se

 

Maja Dahl

Maja Dahl
Maja är kommunikationsansvarig för Arena Idé. Hon är utbildad medie- och kommunikationsvetare, och har tidigare varit projektledare för Nätaktivisterna och kommunikationsansvarig för projektet Ung & Dum.
E-post: maja.dahl@arenagruppen.se

Kommunikationsbolaget Arena Opinion

 

liten Lindblad_Jenny

Jenny Lindahl
Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har bred erfarenhet av politisk kommunikation såväl från näringslivet som politiken. Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har erfarenheter som bland annat PR-konsult på Hill & Knowlton, kommunikationschef Vänsterpartiet, förbundsordförande för Ung Vänster och kommer närmast från Svenska Tecknare där hon var förbundsdirektör. Hon har även med Martin Borgs och Håkan Lind skrivit boken ”Medietränad”.
E-post: jenny.lindahl@arenagruppen.se
Telefon: 073-6541321
08-52257461

Sonja Schwarzenberger
Sonja är projektledare för Arena Opinion. Hon har arbetat som programledare och producent på Sveriges Radio och Sveriges Television. Sonja var en av initiativtagarna till kampanjen #Prata om det och har medverkat som redaktör och författare i böckerna Mor Mamma Morsan, Könskrig och Skitliv. Sonja var tidigare chefredaktör för tidskriften Bang.

E-post: sonja.schwarzenberger@arenagruppen.se
Telefon: 08- 522 574 63

mariaelsa

María-Elsa Salvo
María-Elsa är kommunikationsstrateg för Arena Opinion. Hon har tidigare jobbat som handelsassistent på Chiles Ambassads handelsavdelning och Spanish Product Manager på Star Stable Entertainment AB. Maria-Elsa har även en lång erfarenhet av opinionsbildning och politisk kommunikation hos SSU Stockholm.

E-post: maria-elsa.salvo@arenagruppen.se

tove

Tove Hägg

Tove Hägg är (föräldraledig) kommunikationsstrateg på Arena Opinion. Hon har tidigare arbetat på Sveriges Kommuner och Landsting i projektet Sveriges Viktigaste Jobb. Hon har också jobbat som skribent och projektledare på reklambyrån Kärnhuset och som kommunikatör på Folke Bernadotteakademin. Hon har även drivit ett eget företag där hon hållit kurser i retorik och presentationsteknik.

E-post: tove.hagg@arenagruppen.se

Linnea

Linnea Granath
Linnéa Granath är projektledare för Arena Skolinformation. Hon kommer senast från Kommunal där hon arbetade som ombudsman med fokus på unga och hur
organisationen ska lyfta ungas perspektiv och bättre ta vara på ungas engagemang.
Tidigare har Linnéa också jobbat som journalist.

E-post: linnea.granath@arenagruppen.se
Telefon: 08-52 25 74 52, 073- 65 41 312

Tobias Rydin
Tobias är art director, formgivare och kreatör för bland annat kampanjer, filmer och trycksaker för Arena Opinion.

E-post: tobias.rydin@arenagruppen.se
Telefon: 08-522 574 62